بدون دیدگاه

مطالعه هشدار می دهد که مصرف حشیش با افزایش خطر حملات قلبی و سکته مغزی مرتبط است

مطالعه‌ای که در دانشگاه کالیفرنیا، ایالات متحده انجام شد، نشان داد که مصرف حشیش می‌تواند خطر بروز حوادث جدی قلبی عروقی را افزایش دهد و مصرف سنگین‌تر با خطر بیشتر قلبی عروقی مرتبط است.

این مطالعه در نشریه منتشر شده است مجله انجمن قلب آمریکا.

مطالعه: ارتباط مصرف شاهدانه با پیامدهای قلبی عروقی در میان بزرگسالان ایالات متحده.  اعتبار تصویر: Bits And Splits / Shutterstockمطالعه: ارتباط مصرف شاهدانه با پیامدهای قلبی عروقی در میان بزرگسالان ایالات متحده. اعتبار تصویر: Bits And Splits / Shutterstock

زمینه

شیوع مصرف حشیش از 10 درصد در سال 2002 به 18 درصد در سال 2019 در میان بزرگسالان آمریکایی افزایش یافته است. تعداد موارد اختلال حشیش نیز در طول زمان در ایالات متحده به شدت افزایش یافته است. این می تواند به دلیل کاهش درک مضر بودن مصرف حشیش در جمعیت عمومی باشد. بررسی های ملی نشان می دهد که درصد افرادی که به خطرات سلامتی مرتبط با مصرف حشیش اعتقاد دارند از 50 درصد در سال 2002 به 28 درصد در سال 2019 کاهش یافته است.

مصرف حشیش با بیماری آترواسکلروتیک قلبی مرتبط است. تتراهیدروکانابینول یک ترکیب فعال حشیش است که مشخص شده است خطر سنکوپ، سکته مغزی و انفارکتوس میوکارد را افزایش می دهد. حشیش عمدتاً از طریق سیگار کشیدن استنشاق می شود که می تواند تأثیر منفی بیشتری بر سیستم قلبی عروقی داشته باشد.

در این مطالعه، دانشمندان داده‌های سال‌های 2016 تا 2020 از نظرسنجی نظارت بر عوامل خطر رفتاری را برای تعیین ارتباط بین مصرف حشیش و پیامدهای قلبی عروقی در بین بزرگسالان آمریکایی تجزیه و تحلیل کردند.

طراحی مطالعه

بررسی نظارت بر عوامل خطر رفتاری یک نظرسنجی تلفنی توسط مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده (CDC) است که 27 ایالت و دو قلمرو آمریکا را پوشش می‌دهد. در این مطالعه داده‌های 434104 شرکت‌کننده در نظرسنجی بین 18 تا 74 سال مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

مطب پیشنهادی :
5 راه برای حفظ توان باروری

تعداد روزهای مصرف حشیش در 30 روز گذشته برای تعیین فراوانی مصرف حشیش مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. پیامدهای قلبی عروقی خود گزارش شده شامل بیماری عروق کرونر قلب، انفارکتوس میوکارد، سکته مغزی و اندازه گیری ترکیبی از هر سه رویداد قلبی عروقی بود.

عوامل خطر قلبی عروقی تنظیم شده در تجزیه و تحلیل شامل استفاده از سیگار تنباکو، مصرف الکل، استفاده از سیگار الکترونیکی مبتنی بر نیکوتین، شاخص توده بدن، دیابت و فعالیت بدنی بود.

مشاهدات مهم

شیوع مصرف روزانه، غیر روزانه و هرگز حشیش به ترتیب 4%، 7.1% و 88.9% در کل جمعیت مورد مطالعه برآورد شد. اکثریت (61٪) از شرکت کنندگان گزارش کردند که هرگز از سیگار تنباکو استفاده نکرده اند. شیوع بیماری عروق کرونر قلب، انفارکتوس میوکارد، سکته مغزی و پیامد مرکب به ترتیب 3.5، 3.6، 2.8 و 7.4 درصد در جمعیت مورد مطالعه بود.

شیوع مصرف فعلی تنباکو و مصرف روزانه الکل در بین مصرف کنندگان روزانه و غیر روزانه حشیش در مقایسه با مصرف کنندگان هرگز شاهدانه به طور قابل توجهی بالاتر بود. تفاوت های قابل توجهی در توزیع حوادث قلبی عروقی بین مصرف کنندگان روزانه، غیر روزانه و هرگز شاهدانه مشاهده شد، با مصرف کنندگان غیر روزانه کمترین برآورد را نشان دادند.

تجزیه و تحلیل انجام شده پس از تنظیم ویژگی های جمعیت شناختی و عوامل خطر قلبی عروقی، ارتباط معنی داری بین مصرف حشیش با خطرات انفارکتوس میوکارد، سکته مغزی و پیامد مرکب بیماری کرونری قلب، انفارکتوس میوکارد و سکته را نشان داد. با افزایش روزهای مصرف حشیش، خطر حوادث قلبی عروقی افزایش یافت.

مطب پیشنهادی :
بسته سلامت

ارتباط قوی مشاهده شده بین مصرف حشیش و پیامدهای قلبی عروقی در کل جمعیت مورد مطالعه در میان بزرگسالانی که هرگز سیگار تنباکو نکشیده بودند مشابه باقی ماند. در میان شرکت‌کنندگانی که هرگز از سیگار تنباکو و سیگارهای الکترونیکی استفاده نکرده‌اند، مصرف حشیش با سکته مغزی و نتیجه ترکیبی ارتباط معنی‌داری نشان داد، اما نه با بیماری عروق کرونر قلب و انفارکتوس میوکارد.

تجزیه و تحلیل زیرگروهی شامل مردان زیر 55 سال و زنان زیر 5 سال که در معرض خطر بیماری قلبی عروقی زودرس بودند، نشان داد که مصرف حشیش به طور قابل توجهی با افزایش خطر ابتلا به همه حوادث قلبی عروقی آزمایش شده مرتبط است. این ارتباط برای کسانی که هرگز از سیگارهای تنباکو و سیگارهای الکترونیکی استفاده نکرده بودند مشابه باقی ماند.

اهمیت مطالعه

این مطالعه نشان می دهد که مصرف حشیش با افزایش خطر انفارکتوس میوکارد و سکته مغزی مرتبط است و این ارتباط برای افرادی که دفعات بیشتری از حشیش در ماه استفاده می کنند قوی تر می شود.

قابل توجه است که بزرگسالان آمریکایی که هرگز سیگار تنباکو نکشیده اند، ارتباط مشابهی بین مصرف حشیش و پیامدهای نامطلوب قلبی عروقی نشان می دهند.

به طور کلی، یافته‌ها نیاز به غربالگری بیماران برای مصرف حشیش و توصیه به ترک این عادت را به منظور کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی زودرس و حوادث قلبی نشان می‌دهد.


Source link

محتوای پیشنهادی

پست های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست