بدون دیدگاه

با توجه به اینکه کودکان بیشتری با رژیم‌های غذایی سبز می‌شوند، مطالعه به احتیاط و دستورالعمل‌ها نیاز دارد

در یک بررسی سیستماتیک اخیر که در مجله منتشر شده است مواد مغذی، محققان بریتانیایی شواهد فعلی را در مورد افزایش مصرف رژیم‌های غذایی گیاهی (وگان و گیاه‌خواری) در کودکانی که در محیط‌های پردرآمد قرار دارند، بررسی کردند، در حالی که ارتباط آن‌ها با پیامدهای سلامتی کودکان را بررسی کردند و نقشه‌ای برای تمرین ارائه کردند.

مطالعه: رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاه در کودکان: روندهای سکولار، پیامدهای سلامتی، و نقشه راه برای توصیه‌ها و تحقیقات عملی فوری - یک مرور سیستماتیک.  اعتبار تصویر: Chay_Tee / Shutterstockمطالعه: رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاه در کودکان: روندهای سکولار، پیامدهای سلامتی، و نقشه راه برای توصیه‌ها و تحقیقات عملی فوری – یک مرور سیستماتیک. اعتبار تصویر: Chay_Tee / Shutterstock

زمینه

تغییر جهانی به سمت رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاه، که ناشی از نگرانی‌های زیست‌محیطی و بهداشتی است، پیامدهایی برای سلامت کودکان دارد. پذیرش فزاینده رژیم های غذایی مبتنی بر گیاه، از جمله وگان و گیاهخواری، در کشورهای با درآمد بالا مشاهده می شود. داده‌های محدود در مورد پیامدهای سلامتی کودکان، خطرات بالقوه‌ای مانند محدودیت رشد و کمبود مواد مغذی را نشان می‌دهد، و جایگزین‌های مبتنی بر گیاه امروزی فوق‌العاده پردازش می‌شوند. نگرانی‌ها در مورد تأثیر افزودنی‌ها بر میکروبیوم و ارتباط اولیه با خطر بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان وجود دارد. دستورالعمل های ناهمگون در مورد رژیم های غذایی مبتنی بر گیاه برای کودکان منعکس کننده شکاف هایی در توصیه های تغذیه ای است. تحقیقات فوری برای اطمینان از ایمنی این رژیم‌های غذایی برای کودکان، با همسویی با توصیه‌های غذایی در سطح جهانی مورد نیاز است. بنابراین، محققان در بررسی حاضر با هدف تجزیه و تحلیل روند رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاه در بین کودکان، ارزیابی نتایج سلامت رژیم‌های گیاه‌خواری و گیاه‌خواری، ارزیابی ناهمگونی کنونی در توصیه‌های غذایی، و پیشنهاد سوالات پژوهشی برای ایجاد دستورالعمل‌های ایمن برای اجرای این رژیم‌ها بودند. در کودکان.

روندهای سکولار در رژیم های غذایی مبتنی بر گیاه در کودکان

شیوع رژیم های غذایی مبتنی بر گیاه، از جمله گیاهخواری، به طور قابل توجهی در کشورهای با درآمد بالا افزایش یافته است. در دهه گذشته، آلمان شاهد افزایش 15 برابری تعداد وگان ها بود و در بریتانیا، 4.5 درصد از جمعیت گیاهخوار یا وگان در سال 2019 شناسایی شدند که نشان دهنده افزایش 50 درصدی است. روندهای مشابهی در اروپای غربی، ایالات متحده آمریکا (ایالات متحده آمریکا) و استرالیا مشاهده می شود، جایی که نیمی از جمعیت مصرف محصولات حیوانی را کاهش می دهند. طبق یک نظرسنجی در سال 2021، کودکان نیز از این الگوهای غذایی استقبال می کنند، به طوری که 8 درصد از کودکان بریتانیایی وگان و 13 درصد گیاهخوار هستند. افزایش فروش مواد غذایی گیاهی در سرتاسر جهان این روند رو به رشد را بیشتر منعکس می کند.

مطب پیشنهادی :
استفاده از پوست ماهی برای درمان سوختگی

ارتباط رژیم های غذایی مبتنی بر گیاه با پیامدهای سلامت کودک (دهه 1980-2013)

مطالعات قبلی، اغلب مقطعی با نمونه‌های کوچک، نشان داد که کودکانی که از رژیم‌های غذایی بدون گوشت استفاده می‌کردند، معیارهای آنتروپومتریک مشابه یا کمی پایین‌تر، متابولیسم استخوانی تغییر یافته و وضعیت ریزمغذی‌های متفاوت داشتند. با این حال، شواهد برای نتیجه‌گیری قطعی در مورد پیامدهای سلامتی کافی نیست. همچنین کمبود مطالعاتی برای ارزیابی وضعیت ریز مغذی‌های سرم در کودکان وگان وجود دارد.

ارتباط رژیم های غذایی گیاهی با پیامدهای سلامت کودک (2013-2023)

اگرچه نشانگرهای آنتروپومتریک کودکان گیاهخوار با گروه مرجع مطابقت دارد یا کمی پایین تر از گروه مرجع است، کودکان گیاهخوار اغلب وزن، قد و توده چربی کمتری نسبت به همه چیزخواران نشان می دهند، با کمی افزایش خطر کوتاهی رشد و هدر رفتن، که بر درصد محدودی تأثیر می گذارد. داده های مربوط به کودکان گیاهخوار نشان دهنده روند کاهش محتوای مواد معدنی و تراکم استخوان است. برای کودکان وگان، مقادیر پایین تر حتی پس از تنظیم استخوان و اندازه بدن، همراه با نشانگرهای متابولیسم استخوان تغییر یافته باقی می ماند.

هم کودکان گیاهخوار و هم کودکان گیاهخوار علائم کمبود ویتامین B12 را بدون مکمل نشان می دهند و تقریباً 30 درصد آنها مکمل دریافت نمی کنند. علاوه بر این، آنها ذخایر آهن کمتر، افزایش خطر کمبود ویتامین D و دریافت ناکافی ید را نشان می دهند. وگان ها همچنین ممکن است سطوح پایین تری از برخی مواد مغذی، به ویژه ویتامین های محلول در چربی داشته باشند. کودکانی که رژیم‌های گیاهخواری دارند، پروفایل لیپیدی مطلوب‌تری نسبت به همه‌چیزخواران نشان می‌دهند، در حالی که شواهد برای رژیم‌های گیاهخواری متناقض و مختص به نتیجه هستند. شواهد موجود محدود و با کیفیت منصفانه تا ضعیف است، اما ارتباط ثابت رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاه را با پیامدهای سلامتی در کودکان نشان می‌دهد.

مطب پیشنهادی :
این عادات تغذیه ایی= فشار خون

خلاصه ای از تأثیرات رژیم های گیاهخواری و وگان بر طیفی از پیامدهای سلامت کودکانخلاصه ای از تأثیرات رژیم های گیاهخواری و وگان بر طیفی از پیامدهای سلامت کودکان

اظهارات موضع متناقض موسسات پزشکی و تغذیه در سراسر جهان

دستورالعمل‌های بین‌المللی در مورد رژیم‌های گیاهخواری و وگان برای کودکان متفاوت است و ایالات متحده و بریتانیا رژیم‌های گیاهخواری برنامه‌ریزی شده را تأیید می‌کنند. از سوی دیگر، بسیاری از کشورهای اروپایی با تاکید بر خطرات و نیاز به نظارت مداوم پزشکی، احتیاط را ابراز می کنند. اختلافات در این دستورالعمل‌ها حاکی از تأثیر بالقوه رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاه فراتر از نگرانی‌های بهداشتی است که به طور بالقوه به ملاحظات محیطی یا رفاه حیوانات مرتبط است.

نقشه راه برای تحقیقات آینده

سؤالات کلیدی تحقیقاتی در مورد تأثیرات مختلف رژیم‌های گیاهی بر سلامتی در مراحل مختلف رشد، تأثیرات مکمل‌های غذایی برای حمایت از استخوان، پیامدهای نوظهور غذاهای گیاهی فوق‌فرآوری‌شده و پیامدهای بالقوه درازمدت سلامت باقی می‌ماند. توصیه‌های عملی فوری که به متخصصان سلامت آموزش‌های اساسی ارائه می‌دهند، دستورالعمل‌های غذایی متناسب با عادات منطقه‌ای را معرفی می‌کنند، و مقررات روشنی برای شفافیت تغذیه و مناسب بودن جایگزین‌های گیاهی فوق‌فرآوری‌شده برای کودکان مورد نیاز است.

نتیجه

در نتیجه، کودکانی که رژیم‌های گیاهی را اتخاذ می‌کنند ممکن است مزایای قلبی متابولیک را تجربه کنند، اما با خطرات بالقوه کمبودهای تغذیه‌ای مواجه هستند که ممکن است بر رشد، سلامت استخوان و نتایج رشد تأثیر بگذارد. ناهمگونی در توصیه های غذایی که در این مطالعه بررسی شد، نیاز به هماهنگی دارد و به تحقیقات بیشتر و اجرای فوری توصیه های عملی برای استفاده ایمن از رژیم های غذایی وگان و گیاهخواری در کودکان در مقیاس جهانی نیاز دارد.

مطب پیشنهادی :
باور میکنید این پیرزن فقط 26 سال سن دارد؟

مرجع مجله:

  • رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاه در کودکان: روندهای سکولار، پیامدهای سلامتی، و نقشه راه برای توصیه‌ها و تحقیقات عملی فوری – مروری سیستماتیک. دزموند MA. و همکاران، مواد مغذی، 16(5): 723 (2024)، DOI: 10.3390/nu16050723، https://www.mdpi.com/2072-6643/16/5/723

Source link

محتوای پیشنهادی

پست های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست